HOUTEN
RAMEN EN DEUREN

Voordelen van houten ramen en deuren

Natuurlijk karakter

Een landhuis met authentiek schrijnwerk, een pastorij-raam in klassiek design of een traditionele Oud-Vlaamse buitendeur. Liefhebbers van landelijke woonstijlen weten het: hout is het perfecte materiaal voor de warme, charmante look. En dat is te danken aan zijn natuurlijke, elegante karakter.

Licht onderhoud

Hout, betekent dat niet veel onderhoud? Nee, dat is al lang verleden tijd. Door het gebruik van de juiste afwerkingstechnieken tijdens de productiefase, hebben de ramen en deuren van hout een zonnige, lange toekomst voor zich. Een vochtige doek is alles wat u nodig hebt voor het onderhoud.

Zeer stabiel én inbraakwerend

Vormvast, stevig en robuust. In vergelijking met andere materialen zijn uw houten ramen en deuren de meest natuurlijke stabiele factor. En in combinatie met de juiste hang- en sluitwerken, glaslatten en sluitnokken is uw houten schrijnwerk zeer inbraakwerend.

Hoog isolerend

Als we het over isolatie hebben, moeten we de Uw-waarde vermelden. Waarom? Omdat deze waarde aangeeft hoeveel warmte een specifiek materiaal doorlaat per vierkante meter. Hoe lager de waarde, hoe minder warmte ontsnapt. Hout is van nature een isolatiebron en levert daardoor betere isolatiewaardes dan PVC en aluminium. Met mogelijke Uw-scores van <0.8W/m2K zijn uw houten ramen en deuren zéér geschikt voor lage-energie- en passiefwoningen.

Waarom houten ramen en deuren van Welmac?

Eén aanspreekpunt

Geen tussenpersonen en één aanspreekpunt.

Zowel tijdens de offerteaanvraag en de verkoop, maar ook tijdens de productie, het transport en de montage: uw Welmacadviseur volgt elke stap persoonlijk op.

Daarbij ligt de nadruk op stiptheid en een gestructureerde aanpak.

Meer dan 250 kleuren

Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen, grijs, bruin, zwart, wit.
En alle tinten daartussenin.

U kiest uit de brede waaier van RAL-kleuren en Welmac maakt het mogelijk.

Reken op hoogwaardige kleurvastheid bij alle geleverde ramen en deuren.

Een ervaren team

Het fundament van Welmac?

Dat wordt gevormd door onze mensen.

Met gemiddeld meer dan twintig jaar ervaring in de bouwsector, staan zij voor expertise en kwaliteit tot in de kleinste details.

Interesse in ramen en deuren van aluminium?

En wil u een prijs op maat van uw wensen?
Vraag gratis een offerte aan. Volledig vrijblijvend.

Enkele realisaties

cookie

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren.